Транспортни услуги и спедиция

Таро С Транс предлага транспортни услуги и спедиция, като гарантира за високото качество, при която няма как да не останете доволни. Нашата фирма се стреми именно всеки клиент да остане доволен, защото това е най-важното за нас, а Таро С Транс е име, което се помни вече над 20 години.
През тези години, фирмата започва да предлага все по-качествени услуги. Всеки знае какво означават транспортни услуги, почти всяка фирма ползва транспортни услуги, защото така е лесно, сигурно и качествено. Спедиция е услуга, която урежда превоза на товари, при което трябва да се спазят определени срокове, които са договорени между страните.

Транспорт в страната и чужбина

В днешно време трудно се намира фирма, която да предлага качествена услуга, като транспорт в страната и чужбина, но Таро С Транс предлага вече транспортни услуги както до всяка точка на България, така и в чужбина. При изпълнението на тази услуга е от особенна важност високата отговорност с която фирмата подхожда към множеството формалности свързани с услугата.
Нашето мото е транспорт без граници, като на първо място винаги са нашите клиенти и ето защо държим всичко да бъде изпълнено както трябва. Когато говорим за точни срокове, моете да се доверите спокойно на Таро С Транс.

Хладилен превоз

Хладилен превоз е уникална услуга, която предлага Таро С Транс, а именно транспорт на охладени и замразени продукти до всяка точка на България. Поради голямата необходимост от такава услуга и нейната голяма популярност, все повече и повече фирми започват да я използват. Таро С Транс предлага тази уникална услуга, от която може да се възползвате.
Името Таро С Транс е свързано със стотици големи фирми при използването именно на тази услуга. Транспортните средства могат да поддържат минусови температури през лятото и плюсови температури през зимата. Някои от нашите клиенти са: Метро България, Кауфланд, Била, ПениМаркет, Карфур, Пикадили, Фантастико, като други наши клиенти може да намерите в секцията клиенти.

Ремаркета под наем

Фирма "Таро С Транс" ЕООД Ви предлага голямо разнообразие от ремаркета, в зависимост от Вашите нужди.
Разполагаме с багажни ремаркета, подходящи за превоз на различни товари.
Предлагаме Ви ремаркета тип платформа, подходящи за превоз на товари и автомобили.
Разполагаме със самосвални ремаркета, подходящи за превоз на всякакви товари.
Можем, също така, да Ви предложим и ремаркета за ATV-та и мотори, като за това е достатъчно само да ни позвъните.

Снегопочистване

Фирма Таро С Транс ЕООД извършва и уникална услуга по снегопочистване на паркинги, обширни дворни площи и други терени в тежките и снежни зимни месеци.
За извършването на тази услуга, разполагаме със специално оборудван по всички стандарти автомобил.
За повече информация е досатъчно Вашето обаждане.

Теглене на яхти, лодки и каравани

Фирма Таро С Транс ЕООД Ви предлага професионално транспортиране на яхти, лодки и каравани от точка до точка – по указан от клиента маршрут. За тази цел разполагаме със специален тип ремарке, оборудвано с всички необходими принадлежности.
Специалният автомобил с който се извършва транспортирането, също е оборудван с всичко необходимо за професионалното и отговорно извършване на услугата.